ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΦΙΛΤΡΟ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Βάπτιση κορίτσι

Salon des Reves | Είδη γάμου και βάπτισης

Φόρεμα, σε εκρού χρώμα, που αποτελείται από φούστα από δαντέλα με παγέτες. Από μέσα υπάρχει δεύτερη φούστα από μουσελίνα. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από τούλινα και δαντελένια λουλούδια, πλαισιωμένα με κορδελάκια και σειρές από πέρλες. Το φόρεμα διατ..
150,00€
Χωρίς ΦΠΑ:150,00€
Καλάθι
Φόρεμα, σε σάπιο μήλο χρώμα, που αποτελείται από φούστα από δαντέλα με παγέτες. Από μέσα υπάρχει δεύτερη φούστα από μουσελίνα. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από τούλινα και δαντελένια λουλούδια, πλαισιωμένα με κορδελάκια και σειρές από πέρλες. Το φόρεμα..
150,00€
Χωρίς ΦΠΑ:150,00€
Καλάθι
Φούστα σε εκρού και σάπιο μήλο χρώμα, που αποτελείται από τούλι, πάνω στο οποίο είναι κεντημένες λωρίδες από τούλι. Από μέσα υπάρχουν φούστες από σάπιο μήλο τούλι που σχηματίζουν μύτες στο τελείωμα. Το μπούστο αποτελείται από εκρού τούλι, πάνω στο οποίο είναι κεντημένες λωρίδες από τούλι Στο εσωτερι..
145,00€
Χωρίς ΦΠΑ:145,00€
Καλάθι
Παντελόνα που αποτελείται από λινό βαμβακερό ύφασμα σε εκρού . Το μπούστο είναι από εκρού σιφόν, πάνω στο οποίο είναι κεντημένες λωρίδες από σιφόν. Στο εσωτερικό του συνόλου υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από ένα μεγάλο μπεζ πλεκτό λουλούδι και δυο πλεκτές φούντες που κρέμονται από..
139,00€
Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Καλάθι
Φόρεμα, σε εκρού χρώμα από τούλι με ασύμμετρο μήκος. Στο τελείωμα υπάρχει φάσα από δίχτυ. Το μπούστο αποτελείται από δίχτυ. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από μια ζώνη από σάπιο μήλο τούλι που σχηματίζει φιόγκο στο πίσω μέρος. Το μπούστο είναι στολισμένο..
145,00€
Χωρίς ΦΠΑ:145,00€
Καλάθι
Φούστα από εκρού τούλι, συνδυασμένη με λωρίδες από μπεζ τούλι. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Το μπούστο αποτελείται από εκρού τούλι πάνω στο οποίο υπάρχουν κεντημένες πεταλούδες. Ο στολισμός αποτελείται από μια σειρά από τούλινα λουλούδια.Η φούστα διατίθεται και σε άσπρο χρώμα..
155,00€
Χωρίς ΦΠΑ:155,00€
Καλάθι
Φόρεμα σε εκρού χρώμα από δαντέλα . Από μέσα υπάρχει φούστα από μεταξωτό σαντούκ. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από μια λεπτή ζώνη από μεταξωτό σαντούκ με ένα διακοσμητικό με στρας στο κέντρο. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας μεγάλος φιόγκος από μεταξωτό σαν..
160,00€
Χωρίς ΦΠΑ:160,00€
Καλάθι
Φόρεμα σε άσπρο χρώμα από δαντέλα. Από μέσα υπάρχει φούστα από άσπρη μουσελίνα. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από μια πλεκτή άσπρη ζώνη που σχηματίζει φιόγκο στο πίσω μέρος. Στο μπούστο υπάρχουν τούλινα και δαντελένια λουλούδια. Διατίθεται και σε εκρού ..
140,00€
Χωρίς ΦΠΑ:140,00€
Καλάθι
Φόρεμα σε εκρού χρώμα από δαντέλα. Από μέσα υπάρχει φούστα από εκρού μουσελίνα. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από μια πλεκτή μπεζ ζώνη που σχηματίζει φιόγκο στο πίσω μέρος. Στο μπούστο υπάρχουν τούλινα και δαντελένια λουλούδια. Διατίθεται και σε άσπρο χ..
140,00€
Χωρίς ΦΠΑ:140,00€
Καλάθι
Φόρεμα σε εκρού χρώμα από δυο φύλλα δαντέλας, όπου το ένα επικαλύπτει το άλλο. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα. Ο στολισμός αποτελείται από μια τούλινη ζώνη σε χρώμα σάπιο μήλο που σχηματίζει φιόγκο στο πίσω μέρος. Πάνω στη ζώνη υπάρχουν δυο τούλινα λουλούδια και κρεμαστά κορδελά..
145,00€
Χωρίς ΦΠΑ:145,00€
Καλάθι
Μπαούλα Βάπτισης σε πολλά σχέδια, χρώματα και διάφορα θέματα για αγόρι και κορίτσι. Αστεράκι γοργόνα splash τυπωμένο Μπορεί να γίνει αντικέ ή ντεκουπάζ..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Καλάθι
Μπαούλα Βάπτισης σε πολλά σχέδια, χρώματα και διάφορα θέματα για αγόρι και κορίτσι. Αστεράκι γοργόνα στο βυθό σε εκρού χρώμα με καπάκι σε σάπιο μήλο. Μπορεί να γίνει σε όλα τα χρώματα μας...
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 154 (13 Σελ.)
ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ